Betalen

2 september 2019

Bij Diamonto kunt u veilig online betalen via iDEAL of middels een bankoverschrijving. Hieronder gaan wij in op de verschillende manieren van online betalen.

IDEAL

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internet bankierder bij Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

BANKOVERSCHRIJVING

U kunt de overboeking via internetbankieren afhandelen of u kunt contact opnemen met uw bank voor de overboeking. Wanneer u heeft gekozen voor een bank overboeking, ontvangt u automatisch een email met daarin alle bankgegevens van onze payment provider. Eventuele kosten voor de bank overboeking zijn voor eigen rekening.

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen bij Diamonto producten kopen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@diamonto.nl. Wij verzoeken u vriendelijk een gewaarborgd uittreksel van de KvK mee te sturen, welke niet ouder mag zijn dan 6 maanden.