INKOOP VAN GOUD, ZILVER, LUXE HORLOGES EN DIAMANTEN

 

Heeft u …

  • direct geld nodig?
  • antieke sieraden uit een erfenis?
  • goud- of zilverwerk dat u niet meer gebruikt?
  • Of bent u gewoon uitgekeken op uw oude sieraden?

Dan bent u bij ‘Juwelier Diamonto’ aan het juiste adres!

 

De goudprijs is de afgelopen jaren enorm gestegen. De verkoop van goud wordt hierdoor erg aantrekkelijk omdat het veel geld oplevert. De waarde van het goud en daarmee de hoogte van de uitbetaling is afhankelijk van drie factoren: het gehalte van het goud (karaat), het gewicht en de dagprijs op het moment van de goud verkoop.

 

U kunt bij ons alle soorten goud en zilver inwisselen, waaronder oud goud, sloopgoud, breukgoud, defect goud, gouden ringen, goudbaren, gouden munten, kettingen, armbanden, hangers, tandgoud (ook met tanden), broches, colliers en oorbellen. Ook kopen wij tegen hoge prijzen complete erfenissen, familiejuwelen, bijzondere zilveren voorwerpen en antieke sieraden in.

Maar ook luxe horloges zoals Rolex, Breitling, Patek Philippe, Cartier, IWC enz. en diamanten/briljanten nemen wij aan.

Bij ons kunt u vrijblijvend een taxatie laten uitvoeren voor de verkoop van uw goud en andere juwelen. Ongeacht de staat van uw goud, wij doen u te allen tijde een reëel aanbod – het maakt niet uit of uw sieraden beschadigd zijn. Een deskundig en serieus advies voor onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Laat deze kans daarom niet ontglippen. Profiteer van de historisch hoge goudkoers.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze partnersite De Goudinkoper.

Wij zijn verplicht onze aankopen te registreren. Wilt u daarom uw legitimatiebewijs meebrengen?