U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@diamonto.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op bovenstaande is in de wet een aantal uitzonderingen opgenomen voor o.a. producten die worden vervaardigd naar de specificaties van de consument.

Sieraden, trouwringen en ringen die wij speciaal voor u op maat bestellen zijn hiervan een voorbeeld. Bij bestelling heeft u de keuze uit vele maten waarin de ringen kunnen worden vervaardigd voor u.

Voor deze op maat gemaakte ringen (eventueel voorzien van een door u opgegeven gravering) zegt de wet dat u geen recht van ontbinding heeft.

Ten behoeve van diamanten geldt het volgende. Diamanten dienen in de originele verzegelde verpakking teruggestuurd te worden. Indien de zegel verbroken is of sporen aanwezig zijn dat de zegel aangetast is brengt dit een waardevermindering teweeg. De kosten voor het opnieuw laten verzegelen van een diamant bedragen € 150,- die in rekening worden gebracht aan de koper.

Hoe werkt het terugsturen van de sieraden:

  • U ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een retouretiket via e-mail.
  • Print het retouretiket en plak het retouretiket op het pakket.
  • Voeg het sieraad met certificaat en verdere bijbehoren en ingevuld retourformulier toe aan het pakket.
  • Bij afgifte op het postkantoor ontvangt u een verzendbevestiging. Bewaar de verzendbevestiging zorgvuldig. Het is mogelijk dat wij hier in een later stadium om vragen.

Ons retouradres:
Diamonto
Afd. retouren
Wesseler Nering 3 B2
7544 JA  Enschede