Reparatie en onderhoud van al uw sieraden en horloges

Heeft u een kapot sieraad en u wil weten of dit te repareren valt? Kom gerust langs bij juwelier Diamonto. Wij helpen u graag met de reparatie en onderhoud van uw sieraden en horloges. Wij zijn gevestigd in winkelcentrum zuid in Enschede en het parkeren is er gratis.

Onder reparatie verstaan we het op maat maken van onder andere ringen, armbanden, kettingen en alle overige sieraden. Het kan zo zijn dat door de jaren heen het gestel verandert waardoor de maat van uw ring niet meer goed is. Wanneer u dit ter reparatie aanbiedt zullen we nauwkeurig de maat meten en u informeren over de mogelijkheden tot het op maat maken.

Voor het vermaken van sieraden en relatieringen is juwelier Diamonto het juiste adres. Vertel uw wensen, wij bekijken de mogelijkheden en zullen met goudsmeden de opties doornemen. We geven u een vrijblijvende en passende offerte.

Reparaties bekijken we op de volgende punten:

 • Soort van het materiaal
 • Slijtage van het materiaal, mechanieken en edelstenen
 • Vaststellen van de oorzaak van het defect

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die bij ons worden uitgevoerd:

 • Ontwerpen en vervaardigen van sieraden
 • Sieraden repareren
 • Sieraden reinigen of polijsten
 • Herplaatsen van diamanten en edelstenen
 • Ringen vergroten of verkleinen
 • Sluitingen herstellen of vervangen
 • Parelsnoeren en edelsteensnoeren rijgen en knopen
 • Graveerwerk
 • Oud goud omsmelten om te verwerken in een nieuw sieraad

Juwelier Diamonto uit Enschede weet als geen ander dat veel sieraden en horloges een emotionele waarde bezitten. We zullen met uiterste zorg omgaan met uw reparatie!

U krijgt bij iedere reparatie een bon met nummer mee. Dit bewijs dient als afhaalbewijs van de reparatie, maar ook bij eventuele correspondentie over de reparatie heeft u gemak van het reparatienummer. Zo kunnen we snel en eenvoudig de status van uw reparatie bepalen. Wees dus zorgvuldig met het reparatie bonnetje!

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, wij proberen altijd net dat beetje extra te bieden. Wij voeren professionele handwerken uit tegen scherpe prijzen. Wij werken met gediplomeerde goudsmeden om zo het beste vakmanschap te kunnen garanderen.

Gedenksieraden

Bij ons is het mogelijk om een gedenksieraad geheel naar wens te laten maken. Denk aan het samenvoegen of vermaken van trouwringen van overleden ouders tot een nieuw sieraad, of het verwerken van as van de overledene in een sieraad. Maak gerust een afspraak, dan bespreken we met u de mogelijkheden.

Sieraden reparatie
Reparatie horloges

Reparatie van horloges

Uw reparatie beoordelen we op de staat waarin uw horloge verkeerd, de waarde die het voor u heeft en het kostenplaatje. Daarop geven we u advies welke reparatie dient te worden uitgevoerd en wie de reparatie het beste kan uitvoeren.

Een ongelukje is zo gebeurd. Het komt dan nog wel eens voor dat een glaasje stuk is van uw horloge of het knopje van de tijdverzetting is afgebroken. Ook in dit soort gevallen kunt u bij ons terecht. Ook hier beoordelen we de reparatie nauwkeurig en zullen u een voorstel doen wat het beste is voor uw horloge.

Uiteraard proberen we de kosten te ramen van uw reparatie om u daar ook duidelijkheid in te geven. Het kan wel eens zo zijn dat onduidelijk is of er onderdelen vervangen moeten worden of dat de prijs van bepaalde onderdelen lastig in te schatten is. Ons voorstel zal zijn, vrijblijvend, een prijsopgave van de reparatie te maken om u exact de prijs vast te stellen. Zo heeft u duidelijkheid en zekerheid over uw reparatie. Veelal zijn onze prijsopgaves van de reparatie kosteloos, anders wordt u daar vooraf over bericht.

Kom voor reparatie en onderhoud van sieraden en horloges langs bij Juwelier Diamonto in winkelcentrum Zuid in Enschede! Heb je vragen? Neem contact op en we helpen je verder.