Horloge batterij vervangen in Enschede

Is de batterij van je horloge leeg en wil je deze graag laten vervangen in Enschede? Dan ben je bij Juwelier Diamonto gevestigd in winkelcentrum Zuid aan het juiste adres. Het parkeren bij het winkelcentrum in Enschede Zuid is gratis.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij in de meeste gevallen je batterij gelijk vervangen. Breng je horloge bij ons langs en je kunt ondertussen ergens wat eten of winkelen, terwijl wij de horlogebatterij vervangen. Lege horloge batterij vervangen in Enschede? Juwelier Diamonto helpt je verder en dat al vanaf € 7,50. 

Horlogebatterij vervangen

Graveren

Personaliseer je sieraad met een mooie gravure. Draag gegraveerde sieraden zoals ringen, armbanden, hangers en kettingen met een persoonlijke boodschap zoals bijvoorbeeld de naam van je partner of de datum van een speciaal moment.

Wilt je meer informatie over het graveren van sieraden dan kun je gerust contact met ons opnemen. Heb je een sieraad dat gerepareerd moet worden? Ook dit doen wij, kijk voor meer informatie bij reparaties.

Oorgaatjes zetten

Oorgaatjes laten schieten bij Juwelier Diamonto begint al vanaf € 19,99. We werken met een totaalpakket dat uit de volgende onderdelen bestaat:

  • Gaatjes schieten
  • Oorknopjes uitzoeken (ruime keuze uit diverse modellen, van neutraal tot vrolijk gekleurd)
  • Ontsmettingsvloeistof
  • Advies en instructie

In de meeste gevallen schieten wij de gaatjes met twee personen. We hebben veel ervaring met het prikken van gaatjes bij kinderen.

Oorgaatjes zetten
Giftcard Diamonto

Giftcards

Een cadeaukaart van Juwelier Diamonto is de originele cadeaukaart voor het geven van een sieraad of horloge in Enschede.

Het kan namelijk lastig zijn om iets uit te zoeken dat aansluit bij de wensen van degene die je wil verassen. Met deze cadeaukaart behoren dit soort problemen tot de verleden tijd! Op deze manier heeft degene die de cadeaukaart krijgt namelijk alle vrijheid om zelf een mooi sieraad of horloge uit te kiezen. Het bedrag van de cadeaukaart mag je zelf bepalen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.