Diamant armbanden

22 juni 2018

Diamant armbanden

Een klein subtiel accent zijn de armbanden waarbij in de schakels edelstenen worden gezet. Afhankelijk van je smaak kun je kiezen voor een meer gematigder vorm met separate en kleine edelstenen. Of voor opvallende en exclusieve armbanden met grotere edelstenen. Diamant armbanden zijn de laatste jaren erg in trek en ook zeker aan te raden.

 

 

Wat is een armketting?

Onder een armketting, ook wel armband genaamd, schaart men een filigraan sieraad dat om de pols wordt gedragen. Het is samengesteld uit separate, beweegbare kettingschakels die met elkaar verbonden zijn. Hierdoor wordt het optimale draagcomfort gegarandeerd. In de regel kan het worden geopend en gesloten met een karabijn- of een veerring. Een kenmerk op een klein plaatje van het edelmetaal geeft informatie over de fijnheid van de legering.

 

 

De armketting met graveerplaatje

Een populaire vorm is de armketting met graveerplaat. Een mooi geschenk met een individuele touch. Het motief voor de gravure kan men vrij kiezen. Meestal zijn dit initialen of andere persoonlijke dingen. Dit sieraad wordt aan jonge kinderen gegeven voor de doopsel of bij de geboorte.

 

 

De armbanden met bedel-hangers

Bedel armbanden zijn erg populaire sieraden die middels een karabijnen sluiting bevestigd kunnen worden op de armketting. De hangers kunnen vrij worden gekozen en gecombineerd. Bedels met diamanten hangend aan een gouden armband zijn erg geliefd.  Van charmes armbanden wordt gezegd dat deze geluk brengen.