Exclusieve service bij DIAMONTO

25 februari 2020

Exclusieve service bij uw juwelier DIAMONTO

In de zoektocht naar de perfecte diamant en sieraad zijn er zeker een paar vragen te stellen. Laat ons u graag individueel een exclusieve service van Diamonto aanbieden. Samen creëren wij met u een sieraad die uw geliefde gegarandeerd zal laten stralen. Immers, als een tijdloos symbool van liefde en trouw is een ring veel meer dan alleen maar een kleine accessoire, dus het loont zich om goed voorbereid te zijn! Door gerichte vragen van onze ervaren klantadviseurs zal het niet zomaar een verlovingsring worden, maar de perfecte ring met de meest geschikte diamant die past bij uw toekomst. Het DIAMONTO team helpt u met eventuele vragen die zich voordoen en helpt u met kleine tips en trucs die belangrijk zijn aangaande diamanten sieraad.

Om deze reden bieden wij u altijd een 100% tevredenheidsgarantie, geverifieerde betalingssystemen en een veilige verzending van uw diamanten en sieraden.

Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om u op de best mogelijke manier te adviseren. Of het nu telefonisch, per e-mail of online is, onze klantenservice neemt alle tijd voor u.