Hangers en medaillons

25 juni 2018

Hangers en medaillons

Een hanger is een sieraad dat bevestigd wordt middels een oogje aan een ketting. Het is doorgaans beschikbaar in het edelmetaal Gouden hangergoud, platina of zilver. De mogelijkheid bestaat om dit sieraad zowel separaat als ook in combinatie met een ketting te kopen van een bepaald edelmetaal. De hanger heden ten dage kan op verschillende manieren worden besteld bij Diamonto. De gekleurde edelsteen of diamant kan worden gezet in een pavé zetting of een gladomzetting.

Doorgaans wordt deze hanger gecombineerd met een simpele gouden ketting zodat de prachtige fonkelende diamant centraal staat. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een meer met diamanten versierde gouden hanger.

Een ander model hanger is het medaillon wat bijna altijd een grote emotionele waarde heeft voor veel mensen omdat er meestal een foto van een geliefde in zit. Het medaillon wordt door velen gebruikt als geluksbrenger. Het kopen van een medaillon hanger met ketting voor uw geliefde is uiteraard een prachtig cadeau voor een verjaardag.