Horlogebatterij vervangen in Enschede

Is de batterij van je horloge leeg en wil je deze graag laten vervangen in Enschede? Dan ben je bij Juwelier Diamonto gevestigd in winkelcentrum Zuid aan het juiste adres. Wij repareren en vervangen o.a. horlogebatterijen in en rondom Enschede. Het parkeren bij het winkelcentrum in Enschede Zuid is gratis.

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij in de meeste gevallen je batterij gelijk vervangen. Breng je horloge bij ons langs en je kunt ondertussen ergens wat eten of winkelen, terwijl wij de horlogebatterij vervangen. Lege horloge batterij vervangen in Enschede? Juwelier Diamonto helpt je verder en dat al vanaf € 7,50. 

 

Hoe wordt een horlogebatterij vervangen?

Het horloge wordt opengemaakt met speciaal gereedschap. Welk merk of type horloge je ook hebt, voor elke horloge hebben wij professioneel gereedschap om vakkundig de horlogebatterij te vervangen. Als eerst wordt het horloge opengemaakt en zal de batterij worden vervangen. Vervolgens controleren wij of het horloge loopt en wordt de 0-ring ingevet. Dit doen wij zodat de deksel weer goed sluit. Hierna wordt de deksel weer teruggeplaatst en zorgen wij dat het horloge op de juiste datum en tijd staat. Naar wens kunnen wij het horloge ook weer waterdicht maken.

 

Hoelang duurt het vervangen van de batterij?

Hoelang het precies duurt om de batterij te vervangen van uw horloge hangt af van meerdere factoren. Zoals bijvoorbeeld het type horloge, type batterij en hoe druk het is in de winkel. In de meeste gevallen kunt je er gelukkig vanuit gaan dat de horlogebatterij binnen een half uur wordt vervangen. Is er helemaal niemand in de winkel dan kunnen wij zelfs direct beginnen met het vervangen. Wil je van tevoren weten hoelang het precies duurt? Bel dan vooraf even en we geven je een tijdsindicatie. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen in onze winkel in Winkelcentrum Zuid. Wij zorgen dat je horloge weer snel op tijd loopt.

 

De kosten voor het vervangen van een horlogebatterij in Enschede

Ook hierbij is het lastig om precies te zeggen hoe veel het gaat kosten om je lege batterij te vervangen. Dit is namelijk afhankelijk van het type horloge en/of soort batterij. Wil je je horlogebatterij laten vervangen in Enschede door een specialist, maar niet te veel betalen? Wij vervangen batterijen al vanaf €7,50. Dit is zowel het monteren als de nieuwe batterij zelf.

 

Vervangen jullie batterijen voor elk horloge?

Ja, zeker! Of je nu een prisma, Tommy Hilfiger of Pulsar batterij wilt laten vervangen, bij Juwelier Diamonto ben je aan het juiste adres. Wij kunnen voor vrijwel elk horloge de lege batterij vervangen voor een nieuwe. Mocht je vragen hebben over je horloge of over het vervangen van je batterij, neem dan gerust contact op met ons op. We staan je graag te woord!

 

Horloge batterij zelf vervangen

Alhoewel het internet vol staat met tips over hoe je zelf je horlogebatterij kunt vervangen, raden wij toch aan om dit door een vakman te laten doen. Het vervangen van een batterij vraagt namelijk om veel professioneel en precisie gereedschap. Een kleine misstap en je bent nog verder van huis. Wil je dus je horlogebatterij vervangen in Enschede? Neem contact op of kom direct langs bij Juwelier Diamonto!

 

Horloge loopt niet na plaatsen nieuwe batterij

De mogelijkheid bestaat dat je je batterij hebt laten vervangen en het horloge nog steeds niet loopt. Dit betekent dat het niet aan de batterij ligt, maar aan het uurwerk zelf. Ook voor het repareren van het uurwerkben je bij ons aan het juiste adres.

 

Batterij leeg? Laat je horloge batterij vervangen in Enschede

Is de batterij van je horloge leeg? Geen tijd te verliezen en laat direct je horlogebatterij vervangen door een nieuwe batterij in Enschede door Juwelier Diamonto. Al vanaf €7,50 vervangen wij je batterij en in de meeste gevallen is je batterij binnen een half uur al vervangen. Je lege horlogebatterij vervangen in Enschede? Kom langs bij Juwelier Diamonto in winkelcentrum Zuid in Enschede! Heb je vragen? Neem contact op en we helpen je verder.