Juwelier Enschede Zuid

5 september 2023

Juwelier Diamonto is gevestigd in winkelcentrum Zuid in de wijk Wesselerbrink in Enschede Zuid. Wij zijn gevestigd tegenover Holland & Barrett en je kunt ons vinden bij de ingang naar o.a. de Lidl en de Bruna. Ben je op zoek naar een juwelier in Enschede Zuid dan ben je bij juwelier Diamonto aan het juiste adres.

Bij juwelier Diamonto, de juwelier in Enschede Zuid, kun je terecht voor een ruime keuze aan horloges, zilveren- en gouden sieraden, occasion sieraden van zilver en goud, trouwringen en geboortecadeaus. Wij zijn dealer van meerdere horlogemerken en sieradenmerken. Voor elke gelegenheid en prijs heeft juwelier Diamonto het perfecte juweel.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de reparatie van sieraden- en horloges, het vervangen van een horlogebatterij of horlogebandje, het inkorten of verlengen van horlogebandjes, het graveren van sieraden, oorgaatjes zetten of andere juweliers gerelateerde zaken.

Verder is juwelier Diamonto gespecialiseerd in het kopen van o.a. (oud) goud, (oud) zilver, sloopgoud, goudbaren, gouden munten, tandgoud (ook met tanden) en nog veel meer.

Bij juwelier Diamonto kun je rekenen op reële prijzen en een klantvriendelijke behandeling. Wij zijn transparant in onze werkwijze. Het taxeren van je spullen gebeurt altijd in je bijzijn. Gaat je akkoord met het bedrag dan betalen wij contant uit of maken wij deze over via de bank. Voor meer informatie kun je terecht bij onze partnersite De Goudinkoper.

Neem voor vragen contact op met juwelier Diamonto of loop even binnen.