Kindersieraden

26 juni 2018

Kindersieraden

Er zijn veel gelegenheden om kindersieraden als cadeau weg te geven. Of het nu voor een verjaardag is, voor de kerst of voor een eerste communie. De emotionele waarde van dit kindersieraad is niet alleen voor de gever een mooie geste.  Voor het kind is dit ook van grote waarde. Het herinnert de drager bij het dragen van dit kindersieraad aan een bijzonder moment of aan een speciaal persoon.

 

De klassieker: het naamkettinkje

Een naamketting is een kindersieraad, die de ontvanger een leven lang plezier zal geven. Zo’n tijdloos mooi sieraad wordt vaak gekozen en weggegeven in eenvoudige ontwerpen. Op een klein stukje edelmetaal meestal in goud kunt u de voor- en achternaam of de initialen van het kind graveren.

 

Een persoonlijk bedel armband

Zeer mooie en populaire sieraden voor kinderen zijn ook bedelarmbanden die individueel kunnen worden ontworpen. De basis is meestal een eenvoudige armband gemaakt van een edelmetaal meestal vervaardigd in goud, die is voorzien van speciale hangers. In de loop der tijd kunnen steeds meer bedels aan de armband worden toegevoegd.

 

Medaillons als geluksbrengers

Kindersieraden in de vorm van een medaillon, waarin een persoonlijke geluksbrenger of een foto kan worden bewaard, is ook een leuk idee als present. Het medaillon kan worden weggegeven, samen met een bijpassende ketting, of enkel als hanger in de vorm van een medaillon.

 

Populaire kindersieraden

Populair zijn kindersieraden met dierenmotief zoals vlinders, katten, dolfijnen of paarden. Leuke cadeau’s zijn eenvoudige gouden kettingen met hangers in de vorm van een dier, maar ook ringen en oorknopjes met het favoriete dier van het kind zijn erg in trek voor het geven en ontvangen van kindersieraden.