Premium diamanten

11 september 2019

Premium Diamanten

Diamonto biedt premium diamanten aan in de hoogste kwaliteit, in de beste kleur, slijpsel en steengrootte vanaf 0.3 karaat. De premium diamanten zijn uitermate geschikt als investering en speciaal voor u geselecteerd met uitsluitend de volgende kenmerken:

Slijpsel: excellent                   Polijsting: excellent               Symmetrie: excellent

Certificaat: GIA                       Fluorescentie: geen               Prijs: onovertroffen

Onze premium diamanten hebben uitsluitend een Grading Report van GIA, ’s werelds meest gerenommeerde en erkende gemologische instituut en testlaboratorium. Op elk van onze diamanten zijn het certificaatnummer en het GIA logo laser gegraveerd op de rand van de steen om de identiteit van elke diamant te waarborgen.

Dit alles zorgt voor wereldwijde verkoopkansen in het geval dat u uw diamant zou willen verkopen.

Diamonto heeft niet alleen de beste onlineprijzen voor Loepzuivere diamanten, maar biedt haar klanten ook een uitzonderlijke service aan. Ook hebben wij met onze kennisbank ervoor proberen te zorgen dat onze klanten over de juiste informatie beschikken en daarmee geprobeert hun zoektocht te vergemakkelijken om de beste diamant te vinden.

Indien u na het lezen van deze informatie toch nog vragen heeft over loepzuivere diamanten kopen online dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze diamant experts via email of telefoon.