Naamplaatjes

26 juni 2018

Naamplaatjes van goud en zilver

Het naamplaatje van goud en zilver zijn het ideale cadeau voor diegenen die op zoek zijn naar een individueel geschenk. Bij het naamplaatje wordt de naam aan de gever of ontvanger op het naamplaatje gegraveerd en uit een bepaald edelmetaal gemaakt. Voornamelijk vanwege de persoonlijke touch wordt de naamketting door de drager zelfs jaren nadat hij deze heeft gekregen nog steeds aan de persoon die hem zeer dierbaar is herinnerd.

Natuurlijk kan het naamplaatje ook worden weggegeven bij verschillende andere gelegenheden, zoals verjaardag, naamdag of huwelijksverjaardag. Als u er zeker van wilt zijn dat u met dit kindersieraad een blijvende blijdschap teweegbrengt, is een eenvoudig model met tijdloze elegantie een goede keuze.

 

Het naamplaatje met graveerplaat

Een zeer subtiel en decent naamplaatje wordt met een graveerplaatje van goud- of platina zeer vrouwelijk. Op het naamplaatje kan de naam van de drager of een dierbare persoon gegraveerd worden. De design mogelijkheden voor de gravure zijn veelzijdig. Zo is het bovendien mogelijk enkel de initialen in een mooi lettertype te laten graveren.

 

Naamplaatje met letter in goud of zilver

Erg populair zijn ook naamplaatjes waarin afzonderlijke letters zijn gemaakt van een edelmetaal in goud of zilver. Ze kunnen worden bevestigd als een hanger aan een gouden ketting of een fijne armband. Als je het naamplaatje heel erg luxe wilt hebben dan kun je ervoor kiezen om de letters te laten zetten met diamanten of andere edelstenen. Bij Diamonto is alles mogelijk.