Wij verkopen enkel gecertificeerde diamanten bij DIAMONTO

25 februari 2020
FAQ

Wij verkopen enkel gecertificeerde diamanten bij DIAMONTO

Wij verkopen enkel gecertificeerde diamanten bij DIAMONTO zodat u weet welk certificaat uw diamant heeft. De diamanten hebben altijd een certificaat die is afgegeven door een gerenommeerd instituut. Dit certificaat bevat informatie over de zogenaamde vier C’s (Karaat, Kleur, Helderheid en Slijpsel) en andere belangrijke kenmerken van de diamant. De Engelse benaming van de vier C’s zijn Carat, Colour, Clarity en Cut.

In de filter kunt u zelf aangeven welk certificaat u wilt voor uw diamanten ring. De drie meest gerenommeerde instituten wereldwijd zijn GIA -Gemological Institute of America-, IGI -International Gemological Institute– en HRD -Hoge Raad voor Diamant. Deze instituten hanteren de meest strenge normen voor de selectie van hun diamanten.

 

diamant certificaat

Enkel de mooiste edelstenen met certificaat

DIAMONTO zoekt voor haar diamant ringen wereldwijd naar de mooiste edelstenen. Zij worden gekenmerkt door hun onvergelijkbare helderheid en onberispelijke zuiverheid. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit van onze edelstenen, die zijn geselecteerd volgens de strengste criteria.